7e verdachte opgepakt van moord in Schellebelle

In het onderzoek naar de moord op een 37-jarige aannemer in Schellebelle is een 7e verdachte aangehouden. Ze wordt ervan verdacht dat ze het moordplan mee heeft beraamd.

De 37-jarige man werd op 11 juli doodgeschoten op de oprit van het huis van zijn vader in Schellebelle. In de zaak waren eerder al 6 mensen aangehouden, onder wie de 70-jarige vader en de 51-jarige zus van het slachtoffer, en twee huurmoordenaars.

De 7e verdachte is een nicht van het slachtoffer, een kleindochter van de vermoedelijke opdrachtgever én partner van een van de daders. Ze zou het moordplan mee hebben beraamd.

De vader zou de opdracht voor de moord hebben gegeven omdat zijn drugverslaafde zoon om alsmaar meer geld kwam vragen bij zijn familie. Het slachtoffer zou echter ook geprobeerd hebben om zijn vader en zus af te persen omdat hij vermoedde dat ze een seksuele relatie met elkaar hadden.