"Melrose Place"-acteurs in huwelijksbootje

De Amerikaanse actrice Heather Locklear (49) heeft zich verloofd met haar 51-jarige collega Jack Wagner. Het koppel acteerde samen in de jaren 90 in de populaire tv-serie "Melrose Place" en vormt sinds de echtscheiding van Locklear met gitarist Richie Sambora een koppel.

"Heather (Locklear) en Jack (Wagner) zijn verloofd", meldt  de woordvoerder van het koppel. Voor Heather Locklear wordt het haar derde huwelijk. Ze was eerder getrouwd met rockers Tommy Lee (Mötley Crue) en Richie Sambora (Bon Jovi).

Heather Locklear vertolkte in "Melrose Place" de rol van Amanda Woodward. Haar toekomstige echtgenoot Jack Wagner speelde dokter Peter Burns in de serie. De twee vormen een koppel sinds 2008.

Locklear is een van de bekendste Amerikaanse tv-actrices van de voorbije dertig jaar. Ze was te zien in onder meer "Dynasty", "Melrose Place" , "Spin city", "T.J. Hooker" en "Hannah Montana". Jack Wagner speelde in verschillende soaps, zoals "Santa Barbara", "General hospital" en "The bold and the beautiful".