Caleb Followill niet uit Kings Of Leon gezet

De leden van de Amerikaanse rockband King Of Leon ontkennen dat hun frontman Caleb Followill uit de groep werd gezet. Dat stond eerder deze week nochtans te lezen in enkele Amerikaanse roddelbladen.

Het Amerikaanse blad "Star magazine" pakte eerder deze week uit met het verhaal dat Caleb Followill door de andere groepsleden van Kings Of Leon uit de groep werd gezet wegens zijn divagedrag. In het magazine stond zelfs te lezen dat twee andere groepsleden van de band voortaan de zang voor hun rekening zouden nemen.

Jared en Nathan Followill, twee andere bandleden van Kings Of Leon en tevens Calebs broers, doen de verhalen af als complete onzin. "Waar halen de mensen die onzin vandaan?" vraagt Nathan Followill zich af op Twitter. "Het is gewoon lachwekkend."

Begin deze maand moest de band nog heel zijn Amerikaanse tournee schrappen, officieel door gezondheidsproblemen van zanger Caleb. De overige bandleden gaven echter toe dat er problemen waren binnen de groep.