Eindelijk wat meeval na gitzwart jaar

14 maanden geleden sloeg voor Monica Benson het noodlot toe toen haar man en dochtertje het leven lieten bij een verkeersongeval in New Mexico. Haar zoon raakte gewond en de hond in de auto was nergens te bespeuren. Vorige week kreeg Benson een telefoontje dat een zwarte periode een klein beetje kleur gaf.

“Het is niets meer of niet minder dan een mirakel”, zegt Monica Benson in The Detroit News. “Begin deze week kreeg ik een telefoontje van een vrouw die zei dat ze onze hond had teruggevonden.” De vrouw, Christina Flemming, was in een asiel op zoek naar een hond om in huis te halen. Ze ontdekte bij een van de honden, de verdwenen Maltezer van het gezin-Denson, een microchip en het is door die microchip dat ze met de familie contact kon opnemen.

Monica en haar drie kinderen reageerden dolgelukkig dat ze na al die tijd morgen hun huisdier opnieuw mogen verwelkomen. “Het is toch geweldig dat iemand zoveel moeite heeft gedaan om Caesar (naam van de maltezer) terug naar huis te brengen”, vindt Monica Benson. Ze is van plan om naar de plaats van het tragische ongeval te reizen om daar een herdenkingsplaatje neer te leggen waarop ze Flemming bedankt. “Ik ben haar zoveel verschuldigd: een lunch, bloemen en nog zoveel meer. Ik ben haar ongelooflijk dankbaar.”

lees ook