Hells Angels blijven langer in de cel

De twee Hells Angels die verdacht worden van betrokkenheid bij de moord op twee Outlaws en een sympathisant in Maasmechelen, blijven in de cel. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen beslist.

Eind mei werden in Maasmechelen de lichamen van drie mannen teruggevonden. Twee van hen hadden banden met de motorbende Outlaws. In het onderzoek naar de moord werden twee leden van de rivaliserende Hells Angels opgepakt.

Eind juli besliste de raadkamer van Tongeren om de twee vrij te laten omdat er onvoldoende aanwijzingen waren dat zij bij de moorden betrokken waren. Het parket ging daartegen in beroep.

De kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen heeft nu beslist dat de twee Hells Angels in de cel moeten blijven. Het aanhoudingsmandaat van de twee mannen uit Genk is met drie maanden verlengd.