Kat vs Hond, de strijd is beslecht

Kat en hond, het zullen nooit de beste vrienden worden. In een recent opgedoken filmpje op YouTube wordt de ultieme strijd tussen beide dieren vakkundig in beeld gebracht. Alsof ze de hoofdrol spelen in een westernfilm, zo staan kat en hond tegenover elkaar.

In ware westernstijl beloeren de twee protagonisten elkaar, klaar om te reageren op de aanval van de andere. Ze storen zich ook nauwelijks aan de aanwezigheid van de cameraman, die alles nauwgezet filmt. Na het toevoegen van muziek uit “The good, the bad and the ugly” lijkt het wel alsof kat en hond zich aan een remake wagen van de succesvolle western uit 1966.

Of hondenliefhebbers tevreden zullen zijn met de afloop van dit intense duel, dat is nog maar de vraag. Het originele filmpje werd na nauwelijks een dag al bekeken door tienduizenden mensen. Als we de commentaren van eigenaars van katten mogen geloven, dan leveren deze beelden het bewijs dat hun huisdier sterker is dan de trouwe honden.

lees ook