"Al wat je lief is" vervangt "Vragen staat vrij"

Radio 2 zendt vanaf zondag 4 september het programma "Al wat je lief is" uit. Het programma komt in de plaats van "Vragen staat vrij", dat meer dan veertig jaar verzoeken en aanvragen van luisteraars in de ether bracht.

Kim Debrie presenteert het nieuwe programma "Al wat je lief is" op zondagavond. Debrie is al jaren de stem van "Vragen staat vrij", het programma dat van Lutgart Simoens van 1969 tot 1993 een radiomonument heeft gemaakt.

Net als "Vragen staat vrij" steunt "Al wat je lief is" sterk op de inbreng van luisteraars. Stan Van Samang (foto) heeft de titelsong van het nieuwe Radio 2-programma ingezongen.

"We gaan verder dan "Vragen staat vrij". Vanaf nu horen we de verhalen, de leuke anekdotes die achter de groeten en verzoeken zitten. Hier en daar zorgt Radio 2 voor een verrassende wending en volgen we bijvoorbeeld het verhaal van iemand die al lang op zoek is naar een persoon die hem dierbaar is", meldt presentatrice Kim Debrie. De interactiviteit van het programma wordt ook uitgebreid.