Prins Harry "gets wet & wild"

Afgelopen weekend gooide de Britse prins Harry even alle remmen los in een nachtclub op het eiland Hvar, nabij de Kroatische kust. Met zijn vrienden bleek hij al zijn problemen weg te dansen. Omdat hij op een gegeven moment uit balans raakte, kon hij niet anders dan in het zwembad duiken. Daarbij miste hij net een houten plank. Gelukkig stond iemand met zijn gsm klaar om alles te filmen.

Het internet smulde van dit voorval. Titels als "Prince Harry gets wet and wild", "Prince Harry goes wild in Croatia", "Prince Harry parties wild in Croatia" en "Prince Harry parties it up by the pool in Croatia" logen er niet om. Zijn imago van fuifbeest werd er opnieuw door bevestigd.

Niet iedereen was nochtans onder de indruk van Harry’s danskwaliteiten. In The Sun was te lezen dat “Harry’s dansen niet echt groots te noemen was. In feite was het beschamend.” Of hij dronken was, daarover zijn de meningen verdeeld.

Toch was er reden om te feesten. De 26-jarige prins had er immers een tiendaagse helikoptertraining in Suffolk opzitten. In oktober vertrekt hij dan weer naar de VS voor een bijkomende opleiding.

lees ook