"Al Bundy" met al zijn vrouwen op Walk of Fame

De Amerikaanse acteur Ed O'Neill heeft in Los Angeles een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. O'Neill brak wereldwijd door als de ongelukkige schoenenverkoper Al Bundy in de sitcom "Married with children".

Ed O'Neill werd tijdens de huldiging op de Walk of Fame in Hollywood niet alleen vergezeld door zijn gezin. Ook zijn "televisievrouwen" waren present: Katey Sagal (Peggy uit "Married with children" - foto boven links) en Sofia Vergara (Gloria in "Modern familie" - foto boven rechts).

De filmcarrière van de 65-jarige O'Neill kwam nooit helemaal van de grond, maar hij is wel een van de best betaalde televisieacteurs in de Verenigde Staten. O'Neill wordt niet alleen gecast voor komische rollen. In verschillende tv-series en films vertolkt hij de (bij)rol als politie-inspecteur, onder meer in de tv-series "The unit" en "Dragnet" en in de Hollywoodprent "The bone collector".

De acteur stapte in 1986 in het huwelijksbootje met Catherine Rusoff. Het echtpaar heeft twee jonge dochters, Sophia (links op kleine foto) en Claire (rechts op kleine foto).