Adele ligt alweer in de ziekenboeg

De Britse zangeres Adele heeft alweer enkele concerten moeten annuleren wegens ziekte. De zangeres kampt met een verkoudheid en luchtweginfectie, waardoor ze twee concerten in haar geboorteland moet afzeggen.

Adele scoorde de voorbije jaren enkele wereldhits met nummers als "Chasing pavements", "Rolling in the deep" en "Set fire tot the rain". In juni moest ze een concerttournee in Amerika annuleren omdat ze geveld werd door een keelontsteking.

Vanavond zou de nieuwe tournee van Adele in Groot-Brittannië van start gaan met een concert in Plymouth. Maandag had Adele een concert gepland in Bournemouth. De twee concerten zullen worden ingehaald. De tickets voor de optredens blijven geldig.

"We verontschuldigen ons voor het ongemak en zien jullie graag terug tijdens de uitgestelde concerten", meldt het management van Adele op haar website. Adele trad vorig week nog op tijdens het gala van de MTV Music Video Awards in de VS. Ze won er drie prijzen.