Katja Retsin presenteert showbizzprogramma op VTM

Katja Retsin is een van de drie presentatoren van het nieuwe showbizzprogramma dat VTM in de vooravond zal uitzenden. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws is bevestigd door VTM. Ook Bram Van Deputte is een van de presentatoren van de opvolger van "De dagshow".

Aan het eind van het vorige tv-seizoen werd het showbizzprogramma "De dagshow", dat gepresenteerd werd door Bram Van Deputte (foto in tekst), An Lemmens en Evi Hanssen, stopgezet. Nu heeft de commerciële zender een opvolger klaar.

Opvallend nieuws is dat Katja Retsin, die op Eén jarenlang het showbizzmagazine "De rode loper" presenteerde, maar sinds deze zomer als freelancer werkt, het programma zal presenteren. De show zal worden uitgezonden rond 18.30 uur, het uur waarop op Eén de populaire quiz "Blokken" loopt.

Op 13 oktober maakt VTM meer details bekend over het programma, dat voorlopig nog geen naam heeft. Ook de naam van de derde presentator wordt dan bekendgemaakt. In tegenstelling tot in "De dagshow" is er geen duopresentatie meer. De drie presentatoren zullen het programma afwisselend presenteren.