Pink krijgt rol in film met Gwyneth Paltrow

De Amerikaanse popster Pink krijgt een bijrol in het komische drama "Thanks for sharing" van Stuart Blumberg. Pink zal op de aftiteling vermeld worden als Alecia Moore, de echte naam van de 32-jarige zangeres.

De hoofdrollen in "Thanks for sharing" worden vertolkt door Gwyneth Paltrow, Tim Robbins en Mark Ruffalo. Ze vertolken drie seksverslaafden die in therapie gaan.

Het wordt de tweede echte filmrol voor Pink, die een vrije geest vertolkt die bevriend raakt met een seksverslaafde. Eerder was ze al te zien in de horrorfilm "Catacombs" in 2007.

"Thanks for sharing" is het regiedebuut van Stuart Blumberg, die naam maakte als scenarist van de tv-serie "Mad tv" en de films "Keeping the faith" en "The kids are all right". De prent wordt in 2012 in de bioscoop verwacht.