Adele moet uitverkochte tournee in VS weer afzeggen

Adele heeft haar uitverkochte tournee door de Verenigde Staten weer moeten annuleren. De Britse zangeres heeft nog steeds last van haar stembanden. Volgens de dokters moet ze gedurende een langere periode rusten om volledig te herstellen.

Begin september moest Adele enkele optredens afzeggen omdat ze met een verkoudheid en een luchtweginfectie te kampen had en in april had ze een strottenhoofdontsteking. In juni annuleerde ze ook al een deel van haar tournee door de VS.

Nu heeft ze opnieuw ernstige stemproblemen. De zangeres verontschuldigt zich bij haar fans en laat weten dat ze er kapot van is. Ze moet van de dokters langer rusten. Anders loopt ze het risico dat ze blijvende schade aan haar stem oploopt.

Haar tournee door de VS zou normaal gezien vrijdag van start gaan in Atlantic City. Adele bracht al twee albums uit: "19" en "21" en is bekend van hits als "Chasing pavements", "Rolling in the deep" en "Set fire to the rain".