Meisje achtervolgd en aangerand in Brusselse metro

In Anderlecht is gisteren een meisje van 15 aangerand aan een metrohalte. Het meisje werd op de middag lastig gevallen in de metro. Toen ze uitstapte achervolgden haar belagers haar en werd ze aangerand.

Het meisje was tijdens haar middagpauze in het station COOVI op de metro gestapt. Daar spraken vier jongens haar aan en vielen haar lastig. Omdat ze zich niet veilig voelde, stapte ze uit. Het meisje herinnert zich niet in welk station dat was.

Maar de vier jongeren volgden haar en sleurden haar in een hoekje aan de uitgang van de metrohalte. Ze randden haar om beurten aan terwijl de rest toekeek. Het slachtoffer nam daarna de metro terug naar school, waarop de directie de politie verwittigde. Het meisje werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. Het parket onderzoekt de zaak.