Van den Begin vs. De Graeve in "Deadline 14.10"

Peter Van den Begin en Koen De Graeve spelen de hoofdrollen in "Deadline 14.10", de VTM-fictiereeks over de strijd om de burgemeesterssjerp in Antwerpen. Van den Begin speelt de conservatieve kandidaat, De Graeve de progressieve.

Van den Begin (foto in tekst) speelt de rol van Bert Coenen (VDU, Vlaams-Nationalist). Hij neemt het op tegen burgemeester Peter Van Laer (PDP, rol van Koen De Graeve) die voor een derde ambtstermijn gaat.

De serie vertelt het verhaal van een jonge journaliste, rol van Charlotte Vandermeersch, die begint te werken bij de Gazet van Antwerpen en daar te maken krijgt met een verdwijning van een jong meisje. Wat eerst aanzien wordt als het zoveelste fait divers, blijkt binnen de kortste keren een verdachte verdwijning met vertakkingen naar de politieke wereld. Net op het moment dat de verkiezingsstrijd in de stad Antwerpen volop is losgebarsten.

De serie wordt volgend najaar, simultaan met de echte verkiezingsstrijd in Antwerpen, uitgezonden op VTM en ATV.