Coldplay streamt concert in Madrid live

Het concert van Coldplay in het Plaza de Toros de Las Ventas in Madrid zal op 26 oktober live te zien zijn op Youtube. Het concert zal geregisseerd worden door filmmaker Anton Corbijn.

Coldplay brengt op 24 oktober zijn nieuwe album "Mylo Xyloto" uit en gaat daarna op tournee. Het concert in Madrid is het eerste en zal live uitgezonden worden op Youtube. "Het is een leuke manier om meer mensen te bereiken", zegt Chris Martin, de frontman van Coldplay.

Anton Corbijn vindt de regie van de show een uitdaging. "Ik heb niet de show zelf vormgegeven en het zal de eerste keer zijn dat de groep de show voor publiek brengt." Bovendien houdt de regisseur niet zo van lasers, die Martin en co vaak gebruiken in hun shows. Maar de groep lijkt inschikkelijk: "Hij zal winnen, uiteraard. Hij is veel beter in het visuele", klinkt het.

Coldplay staat op 18 december ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Dat concert is uitverkocht.