Ook restaurant Karnivale sluit de deuren

Het restaurant Karnivale in Aalst sluit de deuren. Dat hebben de zaakvoerders Ken en Karel bekendgemaakt. Karnivale won het derde seizoen van het VTM-programma "Mijn restaurant". Het duo gaat op zoek naar een overnemer.

"Het afgelopen 1,5 jaar hebben we met veel plezier hard gewerkt in onze zaak. Jammer genoeg slaagden we er de laatste tijd niet meer in om ons restaurant te doen vollopen en dan moet je op een gegeven moment een beslissing nemen. We hebben samen besloten om voor andere plannen te gaan", laten ze weten. Het duo  hoopt dat het pand snel een nieuwe bestemming krijgt.

Geen enkel restaurant dat het programma ooit won, is nu nog open. Ook d'Hoogeschool in Leuven (winnaar 1e seizoen) en Dell'Anno in Kortrijk (winnaar 2e seizoen) sloten al de deuren.