"Real steel" blijft populair in Noord-Amerika

De Amerikaanse actiefilm "Real steel" met Hugh Jackman blijft de populairste film in de bioscopen in Noord-Amerika. De prent van Shawn Levy was het voorbije weekend goed voor een omzet van 11,85 miljoen euro.

"Real steel" kwam vorige week op nummer 1 binnen in de Amerikaanse bioscopen. De film van filmstudio Disney vertelt het verhaal van een voormalige bokser die zijn brood verdient met het opleiden van robots die deelnemen aan populaire bokscompetities.

De remakes van de klassiekers "Footloose" (11,7 miljoen euro) en "The thing" (6 miljoen euro) komen op twee en drie binnen in de VS en Canada.

"Real steel" verschijnt eind november in de Belgische bioscopen. Fans van dansfilms kunnen op 2 november al naar "Footloose" gaan kijken in België, fans van Stephen King moeten eveneens tot 2 november wachten om te kunnen gruwelen. De remake van "The thing" komt ook dan pas uit bij ons.