Nr.9 - "Je zit gewoon te wachten tot ze haar kleren uitdoet"

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson zal niet meespelen in de Amerikaanse verfilming van de succesvolle Millenniumtrilogie. Volgens regisseur David Fincher is Johansson simpelweg te sexy.
Scarlett Johansson in "Iron man 2"

Scarlett Johansson heeft auditie gedaan voor de rol van Lisbeth Salander, het hoofdpersonage uit de boekenreeks van de Zweedse schrijver Stieg Larsson. Volgens regisseur David Fincher was haar auditie zeer goed, maar toch koos hij voor de relatief onbekende Rooney Mara.

"Johansson leidt te veel af van het verhaal. Je kunt gewoon niet wachten tot ze haar kleren uitdoet", klinkt het. "The girl with the dragon tattoo", het eerste deel van de reeks, komt uit in december. De Zweedse verfilming was een groot succes.

lees ook