Man neemt ontslag met voltallige fanfare in zijn rug

In de Amerikaanse staat Rhode Island keek de manager van een hotel raar op toen een werknemer zijn ontslag kwam indienen. Hij deed dat immers gerugsteund door een 19-koppige fanfare. Intussen is het gefilmde ontslag een hit op YouTube.

De jongeman werkte al meer dan 3 jaar in het hotel, maar had naar eigen zeggen zijn buik vol van de slechte werkomstandigheden. Zo klaagt hij op YouTube over lange dagen en het verzet van het management tegen een vakbond.

Een week geleden besloot hij dan maar zijn ontslag te geven, maar hij deed dat niet alleen. Hij nodigde zijn vrienden-muzikanten uit om hem te vergezellen en op het moment dat hij zijn baas zag, begon het 19-koppige orkest een luide mars in te zetten.

De man heeft intussen al een andere baan. Het filmpje is alleszins een grote hit op YouTube, waar het al meer dan 1 miljoen keer werd bekeken.

lees ook