Man ontvangt monsterpantoffel na vertaalfout

Een Britse man leeft voortaan op zeer grote voet. Hij had speciale pantoffels online besteld, omdat zijn ene voet groter is dan de andere. De Chinese firma achter de website maakte echter een "klein" foutje bij de vertaling van de schoenmaat.

De Britse man, Tom Boddingham, leeft sowieso op grote voet. Hij had een maat 47,5 aan de ene en een maat 49,5 aan zijn andere voet besteld. Het Chinese bedrijf maakte echter een vertaalfout en plakte een nul aan de afmeting van een van de twee pantoffels. Daardoor kreeg hij een normaal exemplaar en eentje van maar liefst 2 meter lang.

Boddingham is fier op zijn "grootste pantoffel ter wereld", maar wil hem toch verkopen op het internet. Het bedrijf dat de pantoffel maakte, excuseert zich voor de verkeerde bestelling. "We dachten dat het om een toonzaalmodel ging. We hebben ons geëxcuseerd en zullen het juiste paar snel opsturen."

lees ook