Onuitgegeven song op heruitgave "Some girls"

Op de heruitgave van het album "Some girls" van The Rolling Stones zal een eerder onuitgegeven nummer staan. Dat nummer, met de titel "No spare parts", wordt rond deze tijd ook als single uitgebracht.

"No spare parts" werd opgenomen in 1978 in Parijs. Het nummer gaat over een rit van Los Angeles naar San Antonio. Op het nummer speelt Mick Jagger elektrische piano, Keith Richards akoestische piano, Ron Wood pedal steel guitar, Charlie Watts drums en Bill Byman basgitaar.

De heruitgave van het album "Some girls" ligt op 1 november in de winkel. Het album betekende in 1978 een comeback voor The Rolling Stones. De band verloor aan populariteit tijdens de punkperiode, maar zette zich met dit album weer op de kaart. Op de plaat staan hits als "Miss you" en "Beast of burden". Het album bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten.