Carla Bruni met dochter Giulia naar huis

Carla Bruni, de vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, heeft vanmiddag het ziekenhuis in Parijs verlaten met haar pasgeboren dochter Giulia. Haar echtgenoot was niet bij haar, hij is op de eurotop in Brussel.

Sarkozy ging gisteren wel nog drie keer op bezoek bij zijn echtgenote en zijn dochter in het ziekenhuis. In Brussel zou hij vandaag naar verluidt een beertje gekregen hebben van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Op de foto's die er bij hun vertrek uit het privéziekenhuis La Muette gemaakt zijn, is te zien hoe Giulia in een grijs fleecedeken gewikkeld is. Ook het gezicht van Bruni zelf is niet te zien op de foto's. De presidentsvrouw heeft altijd gezegd dat ze haar kind zoveel mogelijk uit de media wil houden en dat ze zelf geen foto's zal verspreiden.