Anouk stopt voor onbepaalde tijd met optreden

Anouk (36) stopt na de zomer van 2012 voor onbepaalde tijd met optreden. Op zondag 11 maart geeft de Nederlandse zangeres haar voorlopig laatste stadionconcert in de GelreDome in Arnhem.

Dit jaar bracht Anouk het album "To get her together" uit, met daarop nummers als "Killer bee" en "Down and dirty". Op het album verwerkt  Anouk de breuk met rapper Unorthadox. De zangeres heeft intussen 7 studioalbums gemaakt.

Nu heeft Anouk beslist om na de zomer van 2012 voor een onbepaalde periode geen optredens meer te geven. "Ik wil meer thuis (Anouk heeft 4 kinderen, nvdr) en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed, daar voel ik mij het best. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Uiteindelijk zal ik wel weer eens live gaan spelen, maar ik denk dat ik na de GelreDome-show niet snel meer een stadionconcert ga geven", staat er op haar website te lezen.

Anouk bracht in 1997 door met "Nobody's wife" en had daarna nog hits met nummers als "Sacrifice", "Lost" en "Girl".