Hond ruïneert huwelijksaanzoek. Of toch niet?

Chris Nicholson uit Alabama, VS, had het nochtans allemaal goed uitgekiend, maar hond Macey besliste er anders over. Nadat Nicholson tijdens een boswandeling zijn camera zodanig geplaatst had dat deze zijn huwelijksaanzoek aan vriendin Amanda kon opnemen -een mooie herinnering voor later-, maakte hond Macey duidelijk wat hij van het huwelijk vond: hij duwde de camera omver, waardoor het filmen van het romantische moment -we zien Amanda nog net de handen van verbazing voor de mond slaan- compleet de mist ingaat.

Het filmpje, onder de titel "Dog ruins proposal", werd dan maar op YouTube gepost en werd vorige week, 6 maanden later, plots een wereldwijde internethit. Maar Amanda, intussen een gelukkig getrouwde vrouw, relativeert de titel van het filmpje nu. Want Macey overleefde de dodelijke tornado die Alabama eind april teisterde niet.

"Chris, Macey en ikzelf kropen bij elkaar in de badkamer, toen de tornado boven ons passeerde. Nadien moesten we op zoek naar een plaats om te schuilen en zijn we bij verschillende familieleden blijven overnachten. Door het van hier naar daar verhuizen, is Macey uitgeput geraakt en uiteindelijk gestorven. Hij maakte vanaf het moment dat mijn man en ik elkaar kennen deel uit van ons gezin en zijn verlies kwam dan ook aan als een mokerslag”, zegt Amanda op NBC’s Today Show.

Amanda besluit met: “We zijn nu gelukkig getrouwd en we gaan niet meer akkoord met de opmerking dat onze lieve Macey ook maar iets aan het aanzoek geruïneerd heeft.”. Het koppel adopteerde daarna een door de tornado op de dool geraakte hond, Lady genaamd.

lees ook