Rapport over dood Amy Winehouse naar fout adres

Het politierapport over de dood van zangeres Amy Winehouse is per ongeluk naar het verkeerde adres gestuurd. De bedoeling was om het rapport naar haar familie te sturen, maar het kwam in vreemde handen terecht. De Londense politie is een onderzoek gestart.

Het verhaal werd uitgebracht door de Britse tabloids en is intussen bevestigd aan de BBC door de Londense politie. In het bewuste rapport zouden de precieze omstandigheden waarin Winehouse het leven liet, uit de doeken worden gedaan.

De toevallige ontvanger bracht de documenten dezelfde dag, vorige vrijdag, opnieuw binnen in een politiekantoor in Noord-Londen. Er is nu een onderzoek gestart om te achterhalen hoe de blunder is kunnen gebeuren.

"De politie is ervan op de hoogte dat het rapport in verkeerde handen terechtkwam. De documenten zijn intussen terugbezorgd aan ons en er is een onderzoek gestart", aldus een woordvoerder van Scotland Yard.

Winehouse werd op 23 juli dood teruggevonden in haar huis in Londen. De zangeres stond bekend om haar drank- en druggebruik, maar tijdens de autopsie werden geen illegale stoffen gevonden in haar lichaam.