Tara Reid: "Huwelijk heeft niet plaatsgevonden"

De Amerikaanse realityster en actrice Tara Reid heeft voor de camera van celebritysite TMZ toegegeven dat haar huwelijk met Zack Kehayov nooit heeft plaatsgevonden. In augustus meldde de 35-jarige Reid via Twitter dat ze in het huwelijksbootje was gestapt.

Tara Reid verraste midden augustus vriend en vijand met het nieuws van haar huwelijk in Griekenland. De blondine schreef op Twitter dat ze halsoverkop getrouwd was met Zack Kehayov. Kehayov had 's ochtends een huwelijksaanzoek gedaan en 's avonds gaven ze elkaar het jawoord.

Een cameraman van TMZ vroeg de licht aangeschoten realityster eerder deze week of ze werkelijk getrouwd is. "Wij zouden het programma "The newlywed game" nooit winnen, omdat ons huwelijk nooit heeft plaatsgevonden. Het was niet legaal", stamelde Reid. Het in scène gezette huwelijk zou een pr-stunt kunnen zijn voor de nieuwe show van Reid.