Ladderzat, naakt en op de vlucht voor de politie

De politie van Bainbridge werd opgetrommeld om een wegpiraat bij de lurven te vatten. De bestuurder van de wagen suisde met een snelheid van 205 kilometer per uur over Route 422. Toen het voertuig uiteindelijk tot stilstand werd gebracht, deden de agenten een erg verrassende ontdekking.

Uit de wagen kwam immers een halfnaakte vrouw gekropen die, enkel gehuld in een string en een paar hoge hakken, zichzelf overgaf aan de verbaasde agenten. Ze kon worden ingerekend omdat de agenten kraaienpoten op de weg hadden geplaatst. De gaten in de linkse banden van haar auto deden de rest. 

De vrouw, Erin Holdsworth, had duidelijk te diep in het glas gekeken en na haar arrestatie sloeg ze wild om zich heen in de politiecombi. De aanklachten tegen de 28-jarige vrouw zijn niet min: het weigeren van een alcoholcontrole, vluchtmisdrijf en roekeloos rijden zijn maar enkele voorbeelden. De vrouw was alleszins niet aan haar proefstuk toe, want in 2004 en 2010 werd ze voor gelijkaardige zaken veroordeeld.

Een woordvoerder van de politie zegt dat dit de eerste keer is dat agenten van Bainbridge geconfronteerd worden met dit soort van arrestatie.

lees ook