Dode en gewonde op filmset "The expendables 2"

Bij een ongeval op de set van de actiefilm "The expendables 2" is een stuntman gestorven en een andere zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde tijdens de opname van een ontploffingsscène in de buurt van de Bulgaarse hoofdstad Sofia.
Een beeld uit de eerste "The expendables"-film

Volgens de Bulgaarse politie waren de 2 mannen een stunt aan het uitvoeren op de Ognyanovo-dam toen het grondig fout ging. De stuntman die zwaargewond raakte, is intussen geopereerd en zijn toestand zou stabiel zijn. De nationaliteit van de slachtoffers is niet vrijgegeven.

De producent van de film, Nu Image/Millennium Films, heeft het ongeval bevestigd. "'Onze gedachten gaan uit naar de families en de werknemers die door deze tragedie geraakt worden", zegt het bedrijf in een mededeling.

Aan de film, een vervolg op "The expendables", doen bekende actiehelden als Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris en Jean-Claude Van Damme mee. Normaal gezien komt "The expendables 2" volgende zomer in de zalen.