Gent lanceert digitaal parken- en bosplan op site

De stad Gent heeft op haar website een digitale kaart van de stad gelanceerd waarop alle bossen, parken en speelterreinen aangeduid staan. Gentenaars die het plan bekijken, kunnen ook hun eigen adres ingeven om zo het dichtstbijzijnde park, bos of terrein te vinden.

Bij de speelterreinen kan je kiezen tussen de categorieën avontuurlijk spelen, basketbal, petanque, skaten, speeltoestellen, voetbal en zandbak. Bij elk terrein staat wat je er kan doen. Bij de parken kan je kiezen tussen bos, natuur, historische waarde, dieren en barbecuezone. Wie doorklikt op "meer info" bij een park of speelterrein, krijgt nog veel meer informatie en foto's van het speelterrein of park.

De site met de digitale parken-, bos- en speelterreinenkaart vindt u hier.