Inwoners van Madonna loven film Van Passel

De cast en crew van de Vlaamse langspeelfilm "Het varken van Madonna" hebben samen met de inwoners van Madonna in West-Vlaanderen de film bekeken. De plaatselijke bevolking was in de wolken over de film.

"Het varken van Madonna" is de nieuwste film van Frank Van Passel. De regisseur woonde samen met onder anderen acteurs Kevin Janssens, Marc Van Eeghem en Nico Sturm de voorstelling bij in Langemark-Poelkapelle.

De inwoners van Madonna, een deelgemeente van Langemark-Poelkapelle, onthaalden de filmmakers op een staande ovatie.

"Het is een film met een fond, met een geweldige cinematografie en prachtige acteerprestaties. Het Westvlaams van de niet-Westvlamingen is ook perfect en ik ben gecharmeerd door het resultaat.", zei gouverneur Paul Breyne na afloop van de voorstelling.

"Het varken van Madonna" ging donderdag in wereldpremière in Antwerpen. De film verschijnt op woensdag 9 november in de Belgische zalen.