"Sjonge, jonge, jonge"

Het is niet altijd mogelijk je kinderen in het oog te houden, zeker niet als je aan het werken bent. Terwijl de Nederlandse levensliedzanger Frans Bauer een interview gaf aan de regionale zender Omroep Brabant, donderde zijn zoon achter hem van het podium. Frans kon niet lachen met de onverwachte fratsen van zijn zoon.

Volgens Omroep Brabant kwam zoon Frans Bauer Junior "met een flinke klap op het beton" terecht. Na een eerste reactie, eigen aan een bezorgde vader ("Oei! Gaat het?") vond papa Bauer het toch nodig zijn zoon terecht te wijzen: "Dat hadden we afgesproken, dat we dat niet zouden doen, hè. (vermanend) Fransje Bauer Junior! Als je hier valt, dan kan papa de show stilleggen. Dan ben ik helemaal over de rooie. Dus, nooit meer doen!"

Toch liet het 6-jarige "Fransje" zich niet zomaar terechtwijzen en diende, tot diens ongenoegen, papa van wederwoord. "Nee, je moet niet gewoon springen! Je moet gewoon van die trap af. Sjonge, jonge, jonge", zuchtte Frans nog. Aan Shownieuws.nl liet Frans nadien weten dat zijn zoon "niets aan de val overgehouden heeft".

De opnames hadden plaats in de Rotterdamse Ahoy, waar de hitzanger van onder meer "Heb je even voor mij?" en "Hé lekker ding", voor de 50e keer optrad.

De beelden van de val van zoonlief en de reactie van papa Bauer kunt u hier bekijken.

lees ook