Arne Quinze en Barbara Becker scheiden

De Belgische kunstenaar Arne Quinze is gescheiden van zijn vrouw Barbara Becker, de ex van tennisser Boris Becker. Dat zegt zij in het Duitse tijdschrift Bunte.

Quinze (39) en Becker (45) trouwden twee jaar geleden tijdens een vier dagen durend feest op verschillende locaties. Op de lijst met genodigden stonden namen als Naomi Campbell en Lenny Kravitz. De twee waren vier jaar samen en pendelden tussen Miami en Brussel.

Volgens Becker werd de scheiding enkele weken geleden geregeld. "Ik heb het anders gewild, maar het werkte niet meer tussen ons", zegt ze. "We leefden niet meer alleen op twee continenten," verwijst ze naar hun woonplaatsen, maar ook op twee verschillende planeten". Volgens Becker is Quinze voortdurend aan het werk en komt hij zelden uit zijn atelier.

Arne Quinze is als conceptueel kunstenaar vooral bekend om zijn constructies in het straatbeeld.