"Uitgeputte" Rihanna moet weer concert annuleren

Rihanna (23) heeft opnieuw een concert in Zweden moeten annuleren. De popzangeres uit Barbados is volgens een woordvoerder van concertorganisator Live Nation "uitgeput". Meer details over haar gezondheidstoestand werden er niet gegeven.

Eerder deze week moest de zangeres al een concert in Malmö annuleren. Gisteravond kon ook haar optreden in Stockholm niet doorgaan. Pas een uur voor het optreden besliste Rihanna, in samenspraak met een dokter, om het concert niet te laten doorgaan.

De concertorganisatoren proberen nieuwe data te zoeken voor de optredens. Op zaterdag 22 oktober trad Rihanna nog op in het Sportpaleis in Antwerpen (foto). Volgende week vrijdag, op 11 november, wordt ze opnieuw in ons land verwacht. Ze moet nog een uitgebreide tournee afwerken.