Lindsay Lohan moet opnieuw naar de gevangenis

Lindsay Lohan (25) moet opnieuw naar de gevangenis. De Amerikaanse actrice is veroordeeld omdat ze de voorwaarden van haar proeftijd geschonden heeft. Waarschijnlijk zal ze maar even in de cel zitten.

Lohan is nu veroordeeld tot 30 dagen cel, maar de rechter benadrukte dat haar straf, bij een eventuele volgende inbreuk, kan oplopen tot 270 dagen.

De actrice heeft tot 9 november de tijd om zich aan te melden in de gevangenis. Maar aangezien de gevangenissen in Californië overvol zitten, zal Lohan waarschijnlijk slechts een dag of een nacht in de cel zitten. Daarnaast moet Lohan een werkstraf uitvoeren in een mortuarium. Ze moet ook enkele psychotherapeutische sessies bijwonen.

Lohan heeft de afgelopen jaren al een aantal keer in de cel gezeten, maar ze werd meestal binnen een paar uur vrijgelaten.