Zo cool kan de vader van de bruid zijn

Voor de één wellicht een brug te ver, voor de ander een even groot hoogtepunt als het huwelijk zelf. Ashley Richmond uit Texas behoort ongetwijfeld tot de tweede groep, zoals ze genoot toen haar vader tijdens haar huwelijksfeest eind augustus zijn beste been op de dansvloer voorzette. Op muziek van onder meer Beyoncé, The Temptations en The Jackson 5 entertainde het koppel het aanwezige publiek meer dan verwacht.

Na een dans met haar echtgenoot Nicholas wordt de vader van de bruid op de dansvloer gevraagd. Aanvankelijk een verplicht moment, zo lijkt het. Maar vader David laat zich niet kennen en al snel beginnen beiden een goed op elkaar afgestemd en duidelijk vooraf ingestudeerd dansnummertje. De heupbewegingen van de vader leiden alvast tot groot jolijt bij de gasten.

Naarmate de dans vordert, lijkt bruid Ashley meer en meer te genieten van dit vader-dochter moment. Maar het hoogtepunt zit in de staart. Na de afsluitende knuffel, wanneer iedereen denkt dat de show voorbij is, pakken beiden nog uit met een ultieme "If you liked it, then you should have put a ring on it!"

lees ook