Een frisbeevangst om nooit meer te vergeten

Het lijkt moeilijk te geloven, maar toch is het waar: een groep jongeren is er met behulp van een speedboat in geslaagd om een frisbee te vangen die tientallen meter verder vanop een brug werd weggegooid.

Brodie Smith staat op de brug van de Swan River in Perth en hij omschrijft zichzelf als een 'frisbee trick-shot master'. Even later gooit hij de frisbee de lucht in. Het vliegende kleinood wordt seconden later in een ultieme duiksprong gevangen door zijn vriend in de speedboat. De vreugde in de boot en op de brug spreekt boekdelen.

De beelden werden gisteren op Youtube geplaatst en sindsdien werden ze al duizenden keren bekeken. De aandacht voor het filmpje is terecht, want het kleinste foutje had volstaan om de frisbee in het water te laten verdwijnen.

lees ook