Luc Appermont zit Vlaamse Televisie Academie voor

Luc Appermont is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de Vlaamse Televisie Academie. Hij volgt Mike Verdrengh op.
Luc Appermont

De Vlaamse Televisie Academie werd opgericht in 2006. De organisatie is de initiatiefnemer van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren. Die prijzen bekronen opmerkelijke tv-figuren, tv-makers en tv-programma’s van het voorbije televisiejaar.

Onder meer regisseur Erik Van Looy, televisielegende Paula Semer en programmamaker Mark Uytterhoeven zijn stichtende leden van de organisatie. Luc Appermont kwam erbij in 2010. Hij volgt nu dus Mike Verdrengh op als voorzitter van de raad van bestuur.

Iedereen die professioneel actief is binnen het Vlaamse televisielandschap kan lid worden van de Vlaamse Televisie Academie. De organisatie overkoepelt alle grote Vlaamse televisiezenders.