Florence + the Machine komt naar Rock Werchter

Florence + the Machine staat volgend jaar opnieuw op Rock Werchter. De Britse zangeres zal op zondag 1 juli optreden op het hoofdpodium. Binnenkort maakt het festival nog meer namen bekend.

De Britse zangeres, die in 2009 debuteerde met het album "Lungs", bevestigt nu met haar tweede album "Ceremonials". Haar concert op zaterdag 31 maart 2012 in de AB in Brussel was in een mum van tijd uitverkocht.

Vorig jaar stond Florence Welch nog in de Pyramid Marquee, maar nu krijgt ze op slotdag zondag 1 juli een plek op het hoofdpodium. Florence + the Machine is bekend van nummers als "Dogs days are over", de cover van "You got the love" en 'Shake it out".

Eerder werd de komst van Red Hot Chili Peppers en Justice al aangekondigd. Binnenkort maakt het festival nog meer namen bekend. Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli.