20-jarige student is nog steeds vermist

In Kortrijk is opnieuw gezocht naar de 20-jarige student uit Jabbeke die al sinds dinsdagavond spoorloos is. De cel Vermiste Personen is erg ongerust.

Dinsdagavond vertrok de jongen met de fiets van bij een vriend naar een vriendin. Zijn fiets werd intussen teruggevonden langs die route, maar de jongeman zelf is spoorloos.

"Gisteren hebben we vanuit de lucht zowel visueel als met infraroodcamera's gezocht, maar we hebben niets gevonden", zegt Alain Remue van de cel Vermiste Personen. "Omdat we niets willen uitsluiten, heeft de brandweer vandaag de spaarbekkens in de buurt van de universiteit doorzocht." Voorlopig blijft de zoektocht zonder resultaat.

"Dit baart zorgen, want het duurt steeds langer", geeft Remue toe. "Ik heb geleerd om de hoop nooit op te geven en niets uit te sluiten. Maar op dit moment ziet het er niet goed uit."

De jongeman is Waldo Van Raemdonck. Hij is slank gebouwd en 1,85 meter groot. Hij droeg op het moment van de verdwijning een donkere jeans, een bruine trui, een bruine regenjas en een zwarte sjaal.

Wie informatie heeft, wordt verzocht om contact op te nemen via het gratis noodnummer van Child Focus: 166 000.