Nicole & Hugo hernieuwen hun trouwbelofte

Nicole & Hugo hebben vanmorgen hun trouwbelofte hernieuwd. Het muzikale en onafscheidelijke koppel deed dat in het Vlaams Parlement. Ze aarzelden niet en zeiden net als veertig jaar geleden volmondig "ja".

Nicole & Hugo mochten de muziek verzorgen tijdens de viering van 40 jaar Vlaams Parlement. Het koppel vierde afgelopen week zelf zijn 40e huwelijksverjaardag.

Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans vroeg of Nicole & Hugo het niet zagen zitten om hun trouwbelofte opnieuw af te leggen. "Tegenwoordig is dat modern", legde Peumans uit.

Nicole & Hugo wisselden de ringen opnieuw uit en zeiden met veel overtuiging "ja" tegen elkaar. De hernieuwing van hun trouwbelofte werd vanmorgen ook rechtstreeks uitgezonden in het Radio 2-programma "En nu serieus".