"Ik ben wel blij met mijn zevende plaats"

Femke Verschueren (11) blikt tevreden terug op haar deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival in Jerevan. "Ik ben wel blij met mijn 7e plaats", vertelde ze aan "Karrewiet", het actualiteitsmagazine voor jongeren op Ketnet.

Femke vindt het vooral jammer dat het avontuur voorbij is. "Ik ben misschien een beetje ontgoocheld, maar dan vooral omdat het gedaan is."

Haar ouders en zussen zijn erg trots. "Ze heeft het heel goed gedaan", vindt haar mama. "Je kunt niet voorspellen hoe ze in Europa punten geven." "Het was echt geweldig", reageerden de zussen Anke en Ymke. "Zelfs nog beter dan tijdens de generale repetitie. We zijn zo fier op ons Femke."

De 12 punten die ze van Nederland voor "Een kusje meer" kreeg,  lagen in de lijn van de verwachtingen. "Ik had wel gedacht dat ik 12 punten van Nederland zou krijgen", zei Femke. "Maar ik was toch blij dat ik ook een keer 12 punten kreeg."

Femke gaat haar 7e plaats zeker nog vieren. Vandaag wilde ze vooral genieten van het feit dat ze eindelijk nog eens kon uitslapen. Morgen keert Femke terug naar België.