"Nieuwste Playboy vroeger in de rekken"

De nieuwste Playboy zal sneller in de winkelrekken liggen dan voorzien. Dat heeft baas Hugh Hefner getweet nadat foto's van de cover gelekt waren op het internet.

De "centerfold" voor het nummer van januari-februari van het blootblad is de niet onbesproken actrice Lindsay Lohan (foto boven). Die kwam de voorbije jaren meer in het nieuws door overmatig drank- en druggebruik dan door haar filmrollen.

"Door het lek zullen we het nummer vroeger beschikbaar stellen", zei Hefner. Via de website van het blootblad kunnen geïnteresseerden de foto's nu al bekijken. Wanneer het magazine echt in de winkel ligt, is nog niet duidelijk. Critici zeggen dat de Playboybaas gewoon een hype wil creëren rond zijn laatste nummer.

In een interview met de Amerikaanse krant US Weekly zegt Lohan intussen dat de fotoshoot haar zelfvertrouwen een flinke boost heeft gegeven.