Nederlandse versie van "Hasta la vista"

De film "Hasta la vista" krijgt binnenkort een Nederlandse remake. De prent van Geoffrey Enthoven, over 3 gehandicapte jongens die op seksreis gaan naar Spanje, werd eerder al verkocht aan zo'n 20 andere landen.

"Hasta la vista" deed het in eigen land met 225.000 kijkers erg goed aan de box office. En ook op de festivals werd de film goed onthaald. In totaal viel Van Enthoven al 13 keer in de prijzen, afgelopen weekend nog op een kleiner festival in Cannes. Op de 24e Rencontres Cinématographiques won de prent de publieksprijs.

Het universele verhaal bleek al van meet af aan ook goed te liggen bij producenten in het buitenland en werd onder meer al verkocht aan Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje en Brazilië. Binnenkort komt er dus ook een Nederlandse versie. Het productiehuis Bos Bros uit Amsterdam is de nieuwste koper in het rijtje. Welke regisseur de Nederlandse versie zal maken en welke acteurs de rollen zullen vertolken, is nog niet bekend.