The Stone Roses tekent 2 platencontracten

The Stone Roses heeft twee platencontracten getekend voor een nieuwe cd. Dat heeft de band bekendgemaakt op zijn Facebookpagina. Enkele weken geleden had de band al gezegd dat er een reünietournee aankomt.

De groep rond Ian Brown (foto boven) en John Squire brak eind jaren 80 door met culthits als "Fools gold" en "I wanna be adored", maar hield het even na het uitbrengen van een 2e cd voor bekeken in 1995.

Zo'n 6 weken geleden raakte bekend dat de groep een nieuwe reünietournee zou houden. Intussen tekenden ze 2 platencontracten, met Universal voor de Britse markt en met Columbia voor de VS. Volgens bronnen zouden ze intussen al enkele nummers voor die nieuwe plaat hebben opgenomen.

Goed nieuws dus voor de fans, die eerder al erg enthousiast reageerden op de reünietournee. De in totaal 225.000 tickets daarvoor waren binnen het uur uitverkocht.