Anouk komt in maart naar het Sportpaleis

De Nederlandse zangeres Anouk geeft op zaterdag 24 maart een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. De 36-jarige zangeres kondigde aan dat ze na de zomer van 2012 een sabbatperiode inlast zonder optreden, om meer tijd te kunnen doorbrengen bij haar vier kinderen. Ze zal wel nog in alle rust muziek blijven maken in de studio.

Alvorens Anouk de microfoon aan de haak hangt, plant de Nederlandse rockster nog enkele concerten. Al haar grootste hits zullen de revue passeren tijdens haar concert in Antwerpen.

Anouk kondigde ook aan dat ze van plan is om alle muzikanten uit haar vier bands waarmee ze de afgelopen vijftien jaar heeft opgetreden, wil meebrengen naar het concert. Dat betekent dat ze vergezeld zal worden door zeven gitaristen, vier drummers, vier bassisten, drie toetsenisten en drie backing vocalisten.

Begin maart staat Anouk twee keer op het podium in de het voetbalstadion GelreDome in Arnhem. Op zaterdag 24 maart staat Anouk op het podium in Antwerpen. Anouk brak eind de jaren 90 door met de single "Nobody's wife". Afgelopen zomer stond ze voor de zesde keer op Rock Werchter.