Goedele Wachters pakt cadeautjes in voor Music For Life

Zaterdag start de laatste editie van Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel. Net als de voorbije jaren zet ook de VRT-nieuwsdienst zijn beste beentje voor. Zo veilt nieuwsanker Goedele Wachters haar inpakkunsten en leidt Machteld Libert je rond in de Leuvense gevangenis.

Vorig jaar slaagde de nieuwsdienst erin om samen met haar kijkers, luisteraars en surfers 5.000 euro op te halen, een bedrag dat door de hoofdredactie verdubbeld werd, wat het totaal op 10.000 euro bracht.

Ook dit jaar zetten verschillende VRT-journalisten zich in voor het goede doel en worden er acties geveild. Nieuwsanker Goedele Wachters gaat twee uur lang cadeautjes inpakken in een winkel. "Geef mij een tafel, papier, lint en plakband, maar vooral een groot hart en véél euro's voor Music For Life en ik pak uw klanten helemaal in!", laat Wachters weten.

Machteld Libert (foto in tekst) biedt een exclusieve rondleiding in de Leuvense gevangenis aan, Kevin Major komt dj'en op je feest of je kan het kortnieuws een hele ochtend volgen met Maïté Piessen. Daarnaast worden er ook allerhande optredens, lezingen en rondleidingen door VRT-journalisten van radio, televisie en online geveild.

Alle veilingen van de VRT-nieuwsdienst vind je hier. Laat het bieden beginnen.