Zoekactie in Brugse Ringvaart levert niets op

De zoekactie in de Brugse Ringvaart naar de fiets van de verdwenen student uit Oostkamp heeft niets opgeleverd. Dat meldt de Brugse procureur Jean-Marie Berkvens.

De jongeman is sinds dit weekend vermist. Hij was vrijdagnacht uit gegaan in Brugge. Hij fietste zaterdagochtend richting Oostkamp en is sindsdien spoorloos. In de buurt van de Gentpoort werden zijn muts en een handschoen gevonden.

Gisteren werd de sonarboot al ingezet. Er zijn toen signalen van een fiets opgevangen, maar het was uiteraard niet zeker of het om de fiets van de verdwenen student ging. Dreggers hebben nu allerlei rommel en verroeste fietsen bovengehaald, maar de fiets van de student was er niet bij.

Het parket, de politie en de cel vermiste personen beraden zich nu over het verdere verloop van het onderzoek.