Amrani maakte al slachtoffer voor aanslag

In een loods van Nordine Amrani, de dader van de aanslag in Luik, is het lichaam ontdekt van een vrouw. Het gaat om een vrouw die bij hem kwam poetsen. Ze zou gisterochtend zijn doodgeschoten.

Het nieuws werd uitgebracht door de Franstalige krantengroep Sudpresse en is bevestigd op de persconferentie die procureur Danielle Reynders gaf vanmorgen.

Het slachtoffer is volgens Sudpresse een 45-jarige vrouw uit Vottem. Ze was schoonmaakster bij de buurvrouw van Amrani. Hij zou haar gisterochtend hebben binnengelokt onder het voorwendsel dat hij werk had voor haar. Daarna zou hij haar hebben aangevallen en gedood. De vrouw kreeg een kogel in het hoofd, meldde Reynders.

Het lichaam werd aangetroffen in de loods waar de man in 2007 cannabisplanten teelde. Nog volgens Sudpresse werd er gisteravond al een autopsie uitgevoerd op het lichaam.

Amrani zou de avond voor de feiten ook een geldsom hebben overgeschreven op de rekening van zijn vriendin met de melding "Ik hou van je. Veel geluk!", zo staat te lezen in de Franstalige kranten.

Meest gelezen