Bart Peeters en Bart De Wever vormen team

Bart De Wever en Bart Peeters zullen een opvallend duo vormen in de eindejaarsspecial van "De pappenheimers". De "eindejaarsspecial" wordt uitgezonden op nieuwjaarsdag en wordt gespeeld ten voordele van SOS Kinderdorpen.

In de eindejaarsspecial van "De pappenheimers" zetten gewoontegetrouw drie bekende gelegenheidsduo's zich in voor het goede doel. Deze keer zullen Jeroen Meus en Adriaan Van den Hoof, Wouter Beke en Alexander De Croo en Bart Peeters en Bart De Wever spelen ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Het laatste duo springt in het oog. De zanger en televisiepresentator Bart Peeters werd eerder dit jaar overstelpt met haatmail nadat hij zich negatief had uitgelaten in de kranten over de N-VA-voorzitter Bart De Wever. "Straks ben ik zoals iemand van de Former Yugoslav Republic of Macedonia, kortom niemand", zei Peeters begin augustus, verwijzend naar de politieke impasse in ons land.